TEAM SSC

Kontakt

TEAM SSC

Kontakt

general info om team ssc

Motionscykelklubben Team SSC (Skarp Salling Cykelklub) har hjemsted i Skarp Salling, Vesthimmerlands kommune og er stiftet i 2004.

Vi tilbyder både landevejscykling og MTB/Gravel.

Cykelklubbens formål er, at samle både kvinder og mænd, unge som gamle, til motionscykling, samt som en sideeffekt hertil, at opbygge et socialt sammenhold på motionsplan, som tilgodeser forskellige træningsniveauer.

En af klubbens hovedregler er, at alle skal med hjem. Har man derfor en dårlig dag, kan man være sikker på at der vil være stærke ryttere, der hjælper. Alle kommer samlet hjem, med mindre turmasteren giver ruten helt fri på sidste del af turen. Men selv der vil der være nogle der danner bagtrop, så alle kommer igennem turen med overskud og lyst til at møde op igen.

Ved punkteringer og andre defekter hjælpes man med at få samlet cykler og hjul igen, så selv utrænede cykelmekanikere får nogle tips og lidt hjælp til at komme videre.

Er du derfor utrænet, men har lyst til at prøve kræfter med en cykeltur, så send en mail til formanden for information eller kontakt en fra kontaktlisten, eller mød op til en træningsaften iført ryttercykel, cykelhjelm og godt humør.

Nye ryttere er altid hjertelig velkommen i Team SSC.

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE